1-daagse workshop voor A(N)IOSSEN: ‘hoe kun je omgaan met druk?’

De onderzoeken liegen niet: 1 op de 5 artsen kampt met burnout klachten. Dat heeft veel impact. Op de artsen. Op de patiënten.
Op de werkgevers. Werkdruk neemt toe. Achterblijvende collega's worden kwetsbaarder voor uitval. Wat kun je doen om dit te voorkomen?

Care4Doctors heeft in samenwerking met een ervaren bedrijfsarts de kennis en kunde gebundeld
en een workshop ontwikkeld om je te leren grip te krijgen op die druk.

Speciaal voor artsen die aan het begin staan van hun carrière en geconfronteerd worden met allerlei vormen van druk.
Druk die ze zichzelf opleggen, druk die ze ervaren vanuit de patiënten, druk die ze ervaren vanuit de werkomgeving en/of opleiding.
Druk die ze ervaren in hun eigen lichaam en hoofd door allerlei stress-gerelateerde klachten. Hoe kun je omgaan met deze vormen van druk.
In de workshop leer je wat je moet doen om niet uit te vallen, je werkplezier te behouden en niet te gaan twijfelen of je wel een goede arts bent.

Aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse artsenpraktijk krijg je praktische tips en informatie
hoe met stressvolle werksituaties om te kunnen gaan. Je krijgt informatie over de werking van ons brein gerelateerd aan energie en arousal.
En vooral sta je stil bij jezelf aan de hand van allerlei oefeningen: hoe herken je stress bij jezelf, hoe ga je ermee om, hoe kun je er zelf invloed op uitoefenen.

Iets voor jou?

9.30 - 15.30 uur
Rustenburgerstraat 142 A-C
1073 GJ Amsterdam
Kosten: €275,- incl. lunch

We bieden de training ook in-company aan, dus je kunt ook je opleiding of HR-afdeling vragen contact met ons op te nemen.